NIEUWE CD: “PUUR…..SJOEK!”

Wil je de nieuwe CD Puur…..Sjoek! bestellen?

Ze zijn te koop voor €10,- per stuk. Maak het bedrag over, aangevuld met €2,- verzendkosten (per CD) naar rekeningnummer 3340.11.221 ten name van S. de Vries onder vermelding van: CD Puur…..Sjoek!

Stuur dan een mail naar info@sjoek.eu met je naam, adres en het aantal CD’s dat je wilt. Na binnenkomst van betaling worden ze je zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Voor een voorproefje klik de link van ons youtubefilmpje:

http://www.youtube.com/watch?v=IRi48GEttOs


Door een menselijke fout is op de CD niet vermeld dat David Egter van Wissekerke viool speelt bij het nummer: I cried for you. Sorry David!
Check vooral de sites van Davids bands: www.nofrontiers.nl en www.catfishmusic.nl


De aanloop naar deze nieuwe cd staat beschreven in de biografie.

Hierbij nog een stukje:

Eind 2006 heeft ze het een heel eind gehad met bandjes en vette rock. Wanneer dan ook nog haar dierbare vriend Gert de Meijer overlijdt is het tijd voor haar om zich meer naar binnen te richten. Ze schrijft een nummer voor Gert en brengt dit maart 2007 tijdens Gert’s tribute in een vol Spiegeltheater. Ze wordt begeleid door Tonie van den Buuse, een zeer goede vriend van Gert en een begenadigd speler in de fingerstyle gitaar. Ze gaat muziek opnieuw ervaren en komt uit bij ingetogen, integer en gevoelig werk.

Tonie brengt Sjoek op het idee een CD te maken met hoofdzakelijk eigen werk maar met vooral Puur Sjoek! Het laten horen wie ze is geworden door al haar ervaringen van de afgelopen decennia

Sjoek heeft in eigen beheer deze cd opgenomen. Heel op het gemakje zet ze, met technicus Sjak Zwier, in de studio van Paskal Jakobs, haar eigen nummers van de afgelopen jaren bij elkaar op een schijfje. Sommige nummers zijn geschreven met belangrijke muzikanten uit haar verleden, weer andere heeft ze alleen geschreven. Daarnaast nog zo’n 3 covers, gewoon… omdat ze zo mooi zijn.

De nummers worden heel puur uitgevoerd. Zoals bij de tribute; stem en instrument. Het is vooral de juiste intentie, emotie, gevoel waar het haar om gaat. Het word zeer afwisselend want ze heeft in haar verleden met veel instrumentalisten mogen werken met veel kwaliteit en zij waren allen bereid mee te werken aan haar cd. Daarnaast ook een paar nieuwe gezichten om mee te werken, muzikanten die ze al wel kende maar nog nooit mee gespeeld had.

Ze wordt o.a. begeleid door:

Tonie van den Buuse op akoestische gitaar
Stoffel Biesterbosch op piano
Joop Rotte op Basgitaar
Pierre de Nijs op klassieke spaanse gitaar
Jolanda Dekkers op Basblokfluit
Chris Krekelberg op gitaar
Bas de Meijer rapt
Ineke de Vente op Harp
André Szachnowski op synthesizer
Rinus Oudejans op elektrische gitaar
Gait Klein Kromhof op mondharmonica
David Egter van Wissekerke op viool
Peter Bolderman op gitaar en electrische contrabas
Sam Berhitu op gitaar
Jak van waarden op diverse saksen en electrische contrabas

Ieder nummer wordt heel kaal opgenomen. Het is terug naar de essentie, zodat alleen het pure, het echte over blijft en alle franje wegvalt.

Steeds maar 1 hoofdinstrument. Soms een 2e instrument bv, viool, basblokfluit, sax, een rap, mondharmonica of zelf ingezongen gospelkoor. Alles is te horen, niets is verstopt, what you hear is what you get. De emotie moet voelbaar zijn, dat is het doel.

Het eerste nummer “bomen” schreef ze toen ze ongeveer 8 jaar was. Omdat dit haar start was al singer-songwriter kan het niet anders dan dit nummer op de nieuwe cd te zetten. Ze heeft er aan gespijkerd en het aangepast maar is nog als oer-pure-versie “Trees” op de cd te horen. Het nieuwste nummer is in 2008 geschreven.

CD Presentatie

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank